АКТУАЛЬНО

Близько сотні музикантів заколядують одночасно під час різдвяного концерту у Львові

П'ятниця, 24 січня 2020, 19:14
24 січня у Львові, у Центрі Довженка, гурт «Lux Mundi» спільно з хором «TAIZE LVIV» та великим збірним оркестром запрошують усіх львів’ян та гостей міста на велике різдвяне дійство.

Близько сотні музикантів одночасно виступлять на одній сцені, виконають всім відомі та маловідомі колядки і різдвяні пісні з усього світу. Декілька з них прозвучать українською мовою вперше, а декілька звучатимуть мовою оригіналу і їх виконають носії цієї мови. Також можна буде поколядувати разом і всім відомі українські колядки. Вхід вільний. Початок о 19.30 год. – про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Цього року ми особливо підійшли до вибору пісень на цей концерт. Для нас було важливо, щоб кожен, хто його відвідає, зміг ніби повернутися в ці події, у Вифлеєм, до убогих ясел. Ми передамо ці пісні в зовсім новій обробці, це буде зміна стилів, від спокійних ліричних творів до року, джазу, та рок-н-ролу. Аби це прозвучало дійсно круто, ми зібрали великий оркестр музикантів з різних куточків України, які спеціально приїдуть до Львова, аби виконати ці пісні разом з нами», – зазначає організатор концерту, лідер гурту «Lux Mundi» Павло Ковальчук.

Організатори запрошують усіх охочих долучитись до цього дійства і відчути радість народження Ісуса в такий незвичний спосіб.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next