АКТУАЛЬНО

Блогери у чорному LDS SD розказують правду на ПІЗНАYOU

Вівторок, 16 березня 2021, 11:58
ПІЗНАYOU – новий блог семінаристів Львівської духовної семінарії Святого Духа. Себе вони називають блогерами в чорному LDS SD, а цю сторінку – місце, де дізнаєшся правду.

Цікаво й те, що тут є можливість задавати анонімні запитання і отримувати розгорнуті відповіді. Мета цієї інстаграм-сторінки – ділення цікавими знаннями, що їх здобули семінаристи під час навчання.

«Назва ПізнаYOU – це мовчазний вигук кожного семінариста, який можна почути на лекціях із метафізики, тринітарного богослов’я, сотеріології… під час приватних розмов із духівником і на спільних молитвах. Через цю сторінку ми хочемо поділитися з вами тим, що відкрили для себе цікавого про Бога і про людину. ПізнаYOU – простір для питань та спільного пошуку відповідей. Тут кожне "чому?" має місце», –  кажуть організатори блогу та запрошують молодь підписуватися, бо, як вони стверджують, там дійсно є багато цікавого.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://dyvensvit.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next