АКТУАЛЬНО

Богослови з УКУ викладатимуть на Мальті

Середа, 25 жовтня 2017, 14:58
Наступного тижня декан філософсько-богословського факультету УКУ диякон Роман Завійський та отець Олег Кіндій, заступник деканa з питань міжнародної співпраці, викладатимуть в Університеті Мальти в рамках міжнародної програми обміну Erasmus+.

УКУ ще від початку своєї освітньої діяльності розбудовував та продовжує активно розвивати мережу контактів із закордонними організаціями та навчальними закладами у різних галузях – богослов’я, філософії, інших гуманітарних та соціальних наук. Зокрема, програма академічної мобільності між Українським католицьким університетом та Університетом Мальти діятиме 2016-17 та 2017-18 навчальних роках.

В Університеті Мальти навчаються студенти більш як із 90 країн світу. Щорічно дипломи випускників цього закладу отримують близько 3000 молодих людей. На сьогодні Університет має чотирнадцять факультетів, серед яких і богословський.

За словами диякона Романа Завійського, «на філософсько-богословському факультеті УКУ ми заохочуємо як викладачів, так і студентів використовувати можливості міжнародних стажувань, адже це чудова перспектива для академічного та особистісного, творчого, духовно-морального розвитку. І з кожним роком поле можливостей розширюється: від Португалії до Польщі, і від Швеції до Мальти».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ucu.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next