АКТУАЛЬНО

Брати редемптористи допомагали студентам УКУ краще пізнати живого Бога

Понеділок, 19 березня 2018, 10:56
У каплиці Колегіуму Українського католицького університету для студентів відбувалися дні духовної віднови. Щовечора після різних молитов (ТЕЗЕ, Ісусової молитви, Хресної дороги тощо) монахи редемптористи провадили реколекційні науки.

Як каже студент першого курсу філософсько-богословського факультету Ігор Базан, ці дні для студентів були особливими: «Ми мали нагоду ще більше пізнати Бога, Його любов та безмежне милосердя».

Студент магістерської програми богослов’я Мирослав Лесюк згадує: «Ці вечори були сповнені спогадами про дитинство та юність, саме тоді я з величезною користю проводив багато часу з отцями-редемптористами. Завдяки їм я бачив на власні очі, як люди без остраху засвідчували свою віру, приймаючи новіціат. Я відчував єдність людських сердець. Щиро дякую братам за науку та молитву – це був чудовий спосіб єднання з Господом».

За свідченням учасників реколекцій, щоразу кількість студентів на цьому заході збільшувалася.

«Це вже мої не перші реколекції з монахами, але ці були особливими, в них панувала атмосфера затишку і тепла. Це те, що закарбувалося в моїй пам’яті надовго. Вони огорнули мене своїми ніжними обіймами, справді, там я відчула любов ближніх та увібрала мудрі поради наставників», – з вдячністю ділиться думками Інеса Посисень, студентка першого курсу філософсько-богословського факультету.

Студенти висловили особливу подяку братам-наставникам від усієї спільноти Українського католицького університету за те, що зуміли передати їм Слово Боже та навіки оселити його в серцях кожного, хто був присутній, навчили різними способами відчувати присутність живого Бога, просити про допомогу та возвеличувати Його святе ім’я.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.cssr.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next