АКТУАЛЬНО

Бучацька єпархія УГКЦ готується до проведення екологічних місій

Субота, 12 вересня 2015, 15:34
8 вересня 2015 року в Бучацькій єпархії УГКЦ з благословення владики Дмитра (Григорака) під час деканальних зборів диякон Михайло Деревенчук, референт Бюро УГКЦ з питань екології у Бучацькій єпархії, представив екологічні місії для порятунку створіння, які з ініціативи Екобюро проводитимуться вже вдруге в усіх єпархіях і екзархатах УГКЦ в Україні.

У рамках зустрічі диякон Михайло розповів присутнім про діяльність і служіння церковної структури, яку представляє. Екореферент звернув також увагу на те, що ефективність цього служіння значною мірою залежить від того, наскільки до нього відповідально долучиться кожен душпастир в основних вимірах тріади пасторальної праці: керигма-літургія-дияконія. Тому отцям-деканам було запропоновано провести ці місії у своїх деканальних храмах, на що всі охоче погодилися і було складено план проведення екологічних місій на 2015 рік.

14 вересня, у день Бога-Творця, Бюро УГКЦ з питань екології вже вдруге розпочинає екологічні місії для порятунку створіння, які триватимуть протягом усього Часу Створіння, а саме до свята Святого Франциска з Асиза (17 жовтня).

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next