АКТУАЛЬНО

Бучацький колегіум імені святого Йосафата запрошуємо на навчання

Середа, 22 липня 2015, 11:51
«Служба Богові та Україні!» – за таким девізом навчаються вихованці Бучацького колегіуму імені святого Йосафата. Унікальність навчального закладу полягає в тому, що створений він при монастирі отців василіан Чесного Хреста Господнього, який протягом багатьох століть був духовним та освітнім центром.

Цього року виповнюється 20 років діяльності колегіуму, тут працюють кваліфіковані вчителі та навчаються учні із різних областей України. У монастирі обладнано кабінети математики, української мови і літератури, біології та хімії, історії та правознавства, комп’ютерний клас. Також тут розташовано районний центр асоціації вчителів іноземної мови. У колегіумі навчались багато осіб, які зараз є священиками, монахами також у колегіуму навчався Герой України Ігор Костенко.

Бучацький колегіум імені св. Йосафата, це духовно-освітній центр, що височить на пагорбі мальовничого міста Бучач на Тернопільщині. Бучацький колегіум імені святого Йосафата вже більше десяти літ виховує юнаків, вони отримують не тільки глибокі та ґрунтовні знання, а насамперед прилучаються до духовних скарбів, щоденно беруть участь у Святій Літургії, часто приступають до Святих Тайн, засвоюють засади моралі й такі люди - неоціненний скарб для Держави і Церкви. Саме тут учні мають чудову нагоду отримати добру освіту і належне виховання на засадах християнської моралі і патріотизму; підготуватися до вступу у ВНЗ України та світу; випробувати та зміцнити своє духовне покликання; відкрити й розвивати власні таланти у науці, спорті, мистецтві; брати активну участь у діяльності «ПЛАСТу», молодіжних організацій та християнських спільнот; а також знайти вірних друзів і побратимів серед сотні колегіантів, які вже навчаються у нас. Скористайся можливістю стати освіченим, вихованим і мужнім християнином — справжнім колегіантом — «українцем в душі і з Богом у серці».

бр. Теодор Дутчак, ЧСВВ

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next