АКТУАЛЬНО

Буковинська молодь об’єднала сплав Дністром з реколекціями

Вівторок, 16 липня 2019, 10:41
8-10 липня молодь Чернівецької єпархії брала участь у сплаві на байдарках каньйоном Дністра. Подорож Дністром була поєднана з реколекційними науками, які проводив о. Лука Михайлович, студит, духівник Українського католицького університету.

«Ця мандрівка була схожою на життя в цілому, - каже учасниця сплаву Роксана Походжай, -  на його ідеальний зразок, а може, на притчу. Маленька спільнота, яку об`єднало Слово, пливе в хитких човниках за течією. Мальовничі краєвиди, цікаві зупинки, спільні трапези, духовні навчання, фізична втома, трохи екстриму. Особливе враження справила Свята Літургія просто неба, коли до співу людей долучається щебетання птахів, квакання жаб, шелест листя дерев».

Учасники сплаву разом молилися і в човнах, і на березі, слухали реколекційні науки та дискутували про суть молитви і духовного життя, спільно молилися Літургію, Вечірню та Ісусову молитву, ночували у наметах, разом варили в казанах їжу, допомагали один одному долати труднощі. Словом, за цих три дні стали справжньою спільнотою.

Сплав із реколекціями організовувала Комісія у справах молоді Чернівецької єпархії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next