АКТУАЛЬНО

Бюро УГКЦ з питань екології дебютувало на Дитячому книжковому фестивалі "Книгоманія"

Вівторок, 21 травня 2019, 14:44
17-19 травня у Львові відбувався Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія». Цього року форум відбувався під гаслом "Супергерої рятують планету" і був присвячений екології.

Дуже органічною в контексті тематики Форуму була участь Бюро екології УГКЦ у цьому заході і презентація останнього видання для дітей – екоказки "Їжачок-рятівничок". Її провів на Форумі автор цієї казки і екореферент Стрийської єпархії о. Олег Кобель. 

Презентація казки була незвичною і відмінною від презентацій інших авторів. Проходила вона за сприяння Львівської обласної дитячої бібліотеки і проекту "Екобібліотека".

Діти і дорослі, які зацікавилися казкою, мали нагоду відчути себе її героями і за її мотивами  поставили дві вистави. Це було і весело, і незвично, коли батьки разом з дітьми презентували казку, яку чули вперше.

Всі охочі мали нагоду придбати цю та інші екоказки Бюро УГКЦ з питань екології з автографом автора. Також діти мали нагоду навчитися сортувати відходи і дізнатися про діяльність Екобюро.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next