АКТУАЛЬНО

Бюро УГКЦ з питань екології у Київській архиєпархії налагоджує співпрацю з місцевою владою м. Василькова

Четвер, 25 грудня 2014, 06:25
18 грудня 2014 року відбулася зустріч о. Романа Романовича, референта Бюро УГКЦ з питань екології Київської архиєпархії, з п. Сергієм Сабовим, міським головою м. Васильків Київської області.

Під час розмови представник церковної екологічної інституції розповів про основні напрямки діяльності Екобюро. Було обговорено можливість поширення екологічної науки в освітніх та інших закладах міста. Також обговорювалося питання, що стосується здійснення екологічної ініціативи під назвою «Збережи їжачка», суть якої полягає в централізованому зборі відпрацьованих елементів живлення в школах міста та інших громадських закладах, з метою подальшої їх утилізації.

Ця зустріч ще раз засвідчила, що Церква і державна влада, за обопільного бажання, можуть знайти точки дотику для можливої співпраці також і в такому важливому питанні, як збереження Богом створеного світу – природи.

На завершення зустрічі голова міста запевнив, що проекти Церкви, спрямовані на попередження та вирішення екологічних проблем, завжди знайдуть в його особі розуміння і всебічну підтримку.

Захисник створіння Божого на теренах Київської архиєпархії подарував очільнику Василькова екологічно-церковний календар та екологічний дороговказ.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next