АКТУАЛЬНО

Бюро УГКЦ з питань екології виступило партнером наукового містечка «Нова енергія»

Четвер, 22 вересня 2016, 11:41
21 вересня на території Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулося офіційне відкриття наукового містечка «Нова енергія», засновниками якого є Громадська організація «Бюро розвитку інноваційних технологій» і кафедра енергетичного менеджменту та технічної діагностики ІФНТУНГ.

Одним із партнерів «Нової енергії» виступило Бюро УГКЦ з питань екології, очільник якого, д-р Володимир Шеремета, висловив сподівання, що «це наукове містечко стане не лише солідною базою для поширення знань у галузі енергоефективності та енергозбереження, а й для формування нового погляду і ставлення до енергії та інших природних ресурсів як до безцінних дарів Творця, що їх потрібно приймати із вдячністю і використовувати мудро та відповідально, в дусі солідарності та справедливості».

Наукове містечко «Нова енергія» – це сучасна платформа для отримання знань і сучасний навчально-тренінговий комплекс для дітей, молоді, дорослих та людей похилого віку, де вони зможуть ознайомитися з науковими знаннями та новітніми технологіями у сфері енергетики та відновних джерел енергії. Головний вектор навчань і тренінгів – це роль енергії та енергоресурсів у житті людини.

У науковому містечку всі охочі зможуть долучитися до науки через наочне та інтерактивне навчання, а також через експерименти на експонатах, які демонструють відновні джерела енергії в дії.

Для найменших відвідувачів розроблені спеціальні навчальні програми, під час яких діти віком від 6-7 років зможуть навчатися моделювання відновних джерел енергії з використанням конструкторів.

У науковому містечку  «Нова енергія» також створено постійно діючий консультаційний пункт із питань енергоефективності та енергозаощадження, в якому професори та доценти університету проводитимуть тематичні майстер-класи та тренінги.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next