АКТУАЛЬНО

Бюро УГКЦ з питань екології дебютувало на 23-му Форумі видавців у Львові

Вівторок, 20 вересня 2016, 18:04
З 15 по 18 вересня 2016 року Божого у Львові проходив 23-й Форум видавців, який на цих декілька днів зібрав і об’єднав у одну велику родину авторів, перекладачів, науковців, підприємців, істориків, журналістів, друкарів, а також десятки тисяч читачів не лише з усієї України, а й з інших країн.

У рамках Форуму видавців цього року було проведено 1259 різних подій, зареєстровано близько тисячі учасників, з них 505 авторів, перекладачів, літературознавців, музикантів, художників, громадських діячів. Організатори цього культурного заходу повідомили, що на Форумі були присутні 321 видавництва. Велика кількість учасників, які прибули з 27 країн світу, свідчить про те, що цей захід можна справедливо назвати міжнародним.

У Місті Лева, який цими днями став культурною столицею, навіть найбільш вибагливий читач міг знайти книгу для душі.

Серед великої кількості учасників і безлічі різної літератури на цьогорічному Форумі вперше були представлені видання на екологічну тематику видавництва Бюро УГКЦ з питань екології.

Для деяких відвідувачів натрапити на видання про відповідальність за Боже створіння було певною несподіванкою, для інших читачів - певною провокацією, тому що вперше прочитали, що християнин – це той, хто в повсякденному житті, хоч би де був і що робив, повинен із трепетом і відповідальністю ставитися до природного довкілля як до Божого створіння.

З особливою цікавістю відвідувачі ознайомлювалися з «Екологічним дороговказом», нещодавнім виданням «Енергія, Справедливість і Мир», виданням «Боже створіння прагне милосердя», яке Екобюро підготувало в рамках відзначення Ювілейного року Божого милосердя. Не залишилися без уваги також і інші видання, серед яких «Екорозмальовки», «Екологічна хресна дорога» та закладки і наліпки на тему енергоефективності, збереження природних ресурсів та здорового способу життя.

 

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next