АКТУАЛЬНО

Бюро УГКЦ з питань екології оголосило конкурс «Здай макулатуру – збережи дерево»

Середа, 27 березня 2019, 11:53
Бюро УГКЦ з питань екології запрошує загальноосвітні заклади, катехитичні школи та позашкільні навчальні заклади долучитися до Всеукраїнської акції «Посади дерево миру» та взяти участь у конкурсі «Здай макулатуру – збережи дерево».

Його мета – підвищити екологічну свідомість учнівської молоді через популяризацію роздільного збору відходів та озеленення довкілля.

За умовами конкурсу учасники повинні пройти такі етапи: збір макулатури, її зважування та реалізацію, закупівля за виручені кошти саджанців та їх висадка в рамках Всеукраїнської безтермінової акції «Посади дерево миру».

До 20 квітня на електронну адресу Екобюро УГКЦ еkоburougсс@ukr.net потрібно надіслати: фото або скан документа, який підтверджує вагу зібраної макулатури; фото самого процесу та кінцевого результату збору; фото насадження дерев в рамках Всеукраїнської акції «Посади дерево миру».

Переможців Конкурсу бюро УГКЦ з питань екології оголосить на початку травня. Призери отримають цінні подарунки – комплекти контейнерів для роздільного збору відходів.

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами ecoburougcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next