АКТУАЛЬНО

Бюро УГКЦ з питань екології підтримало проведення конкурсу «Енергія і середовище»

Вівторок, 19 лютого 2019, 11:27
Бюро УГКЦ з питань екології підтримало проведення Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності МОН України «Енергія і середовище».

13-15 лютого в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» під гаслом «Збережемо енергію – збережемо Планету».

Під час проведення фіналу для учасників була організована відкрита стендова презентація, під час якої відбулося наукове спілкування та обмін досвідом. Фіналісти особисто захищали свої проекти та роботи перед поважним журі.

Бюро УГКЦ з питань екології висловлює вдячність Національному еколого-натуралістичному центру учнівської молоді МОН України та громадській організації Екологічний клуб «Еремурус-Україна» за цю чудову ініціативу, а також співпрацю в її реалізації.

На думку доктора Володимира Шеремети, керівника Бюро УГКЦ з питань екології, «конкурс молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» сприяє не лише науково-технічному розвитку, але, що не менш важливо, справді сталому, інтегральному розвитку особи та суспільства, які піклуються про середовище свого існування, що є запорукою процвітаючої держави та добробуту людей». 

У своєму слові до фіналістів очільник церковної екологічної інституції побажав, щоб вони «своєю творчістю, ідеями, небайдужістю, зрештою всім своїм життям, стали паростками нової культури – того нового світу, в якому прагне жити кожен з нас, світу більш чистого, доброго, справедливого та людяного, і більш Божого».

Нагадаємо, що цей щорічний Конкурс, який був започаткований 14 років тому, проводиться з метою пошуку й підтримки обдарованої учнівської та студентської молоді, залучення її до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності та раціонального використання ресурсів.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next