АКТУАЛЬНО

Більше ніж стрибок: вражаючі підсумки семирічної кампанії розвитку УКУ

Понеділок, 19 лютого 2018, 12:52
Нові факультети, бакалаврські та магістерські програми, інститути й центри, а також кількість студентів зросла більш як удвічі і рекордна сума зібраних коштів для розбудови університету – усе це стало підсумком семирічної кампанії розвитку УКУ.

Знаковою подією для УКУ стало завершення в Університеті першої кампанії розвитку, яка відбувалася під гаслом «Нове покоління для нової України» (2010-2016). Фінансовий результат на кінець семирічної кампанії сягнув позначки $ 67 100 000, що дало можливість Університетові зробити якісний прорив як у розвитку університетської інфраструктури, так і в розвитку навчальних напрямків та залученні студентів.

За час кампанії УКУ збудував три будинки нового університетського містечка і церкву Святої Софії – Премудрості Божої. Але чи не найважливішим є внесок у якість навчання, що пропонує університет. За цих сім років УКУ сформував 4 нові факультети, відкрив 17 магістерських програм, 5 бакалаврських програм, 13 нових інститутів і центрів, а також збільшив кількість студентів з 800 до 1 800.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ucu.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next