АКТУАЛЬНО

Більше ста внутрішньо переміщених осіб цими вихідними проходили реколекції

Вівторок, 01 березня 2016, 11:15
26 - 28 лютого 2016 року Координаційна рада з питань душпастирства в кризових ситуаціях Патріаршої курії УГКЦ організувала реколекції для внутрішньо переміщених осіб з Донецької та Луганської областей, які на сьогодні тимчасово проживають на території Кам'янець-Подільської, Бучацької та Самбірсько-Дрогобицької єпархій, Донецького екзархату та Львівської архиєпархії УГКЦ.

Духовні науки провадили служителі Школи євангелізації святого Андрія. Крім дорослих, також були діти, які вивчали дитячий Катехизм: професійні аніматори підготували для них насичену інтерактивну програму.

Під час відпочинку гості відвідали нічну астрономічну обсерваторію, що розташована і діє у смт Брюховичі, поблизу Львова.

У неділю, 28 лютого, учасникам провели цікаву оглядову екскурсію Львовом.

Нагадуємо, що це вже другий тур реколекцій.

Третій тур реколекцій для внутрішньо переміщених осіб проходитиме  25-27 березня, реєстрація на нього триває до 15 числа поточного місяця.

 

Інформацію підготувала Іванна Гудь

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next