АКТУАЛЬНО

Cестри-економки монаших чинів та згромаджень УГКЦ продовжують навчання

Вівторок, 24 вересня 2013, 12:52
1-2 жовтня 2013 року на філософсько-богословському факультеті Українського католицького університету (м. Львів, вул. Хуторівка, 35) відбудеться останній навчальний модуль для сестер-економок монаших чинів та згромаджень УГКЦ у рамках проекту Патріаршої курії УГКЦ «Сертифікаційна навчальна програма для сестер-економок жіночих згромаджень УГКЦ».

Нагадаємо, що в УГКЦ така сертифікаційна програма діє вже близько двох років. У рамках цієї програми сестри-економки періодично протягом року збираються на заняття, під час яких їх навчають основ бухгалтерії, податкового законодавства, діяльності пенсійного фонду, планування малого бізнесу та стратегічного планування. Проект відбувається з ініціативи Відділу розвитку Патріаршої курії УГКЦ, керівником якого є Тетяна Ставнича.

Під час цієї останньої зустрічі черниці ознайомляться з основами організації малого бізнесу в межах діяльності монастиря. Тренерами виступлять керівники відкритих програм управлінського розвитку Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) – Галина Онишко та Ольга Доля.

 

Департамент інформації УГКЦ

ТЕГИ: УКУ, сестри
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next