АКТУАЛЬНО

Ченці Крехівського монастиря ЧСВВ допомагали молодим людям віднайти своє покликання

Вівторок, 25 липня 2017, 12:53
Молода особа, яка хоче осягнути духовну зрілість і зростання, особисте щастя і спасіння, має віднайти час на призадуму, щоб розпізнати у своєму серці поклик Творця, – так вважають організатори молитовної зустрічі юнаків у Крехівському монастирі Чину святого Василія Великого.

Розібратися у власних бажаннях і прагненнях та задумі Творця щодо покликання мали нагоду хлопці, які протягом кількох днів перебували в монашій обителі. Це був час спілкування між собою та ченцями за працею і молитвою. Реколекційні науки, що стосувалися розпізнання покликання до подружнього, монашого чи священичого стану, для учасників зустрічі провели єромонахи василіанського чину: о. Андрей Павлишин, о. Анастасій Кабаль, о. Йосафат Коваль і бр. Степан Дуда.

У молитовній зустрічі взяло участь 18 молодих людей. По її закінченні один із них задумався про священство, п’ятеро – про монаше покликання, а решта – про відповідальне християнське життя в подружжі. За сприяння в пошуках власної ідентичності та покликання молоді люди складають найщирішу подяку отцю- ігуменові Крехівського монастиря та отцю-протоігуменові.

Західне бюро Живого ТВ за матеріалами сайту www.osbm.in.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next