АКТУАЛЬНО

«Через молодь світло Христове світитиме для інших», – владика Дмитро Григорак

Середа, 03 березня 2021, 13:43
28 лютого 2021 року в катедральному соборі Верховних апостолів Петра і Павла в м. Чорткові з ініціативи Комісії у справах молоді Бучацької єпархії УГКЦ відбулася панельна дискусія «МолодьДіє».

Тема «Діяльність молоді у Церкві, громадському житті та соціальних мережах» була не тільки представлена спікерами, а й активно обговорювалася учасниками зустрічі, які прибули з різних молодіжних парафіяльних спільнот. Бучацький єпарх Дмитро Григорак, як один із спікерів, наголосив на важливості молитви та її впливі на життя молодої людини.

«Бог діє через нас, якщо ми відкриваємось на Нього. Молодь має велику силу і є дуже важливою для Церкви, бо через неї світло Христове світитиме для інших», - сказав єпископ.

Випускники ІФДС, блогери, засновники проєкту IZI Іван Зубрицький та Петро Рабський поділилися з учасниками зустрічі власним досвідом діяльності у соціальних мережах.

«Щоб стати успішними в медіапросторі, треба мати відвагу «оголитися» – відкинути гріхи, зняти з себе всі маски і бути відповідальними за те, що несемо іншим», – звучало із уст спікерів.

Проєкт-менеджер, організатор програм для розвитку молоді в Україні Оксана Предик-Шахова цікаво розкрила тему «Молодь у громадському житті». Оксана сказала підбадьорливі слова: «Ви є унікальні та неповторні. Завданням кожного з вас є відшукати свій талант, розвивати його, щодня робити маленькі кроки для того, щоб досягти справді великих речей».

Пізніше відбулося обговорення тем в малих групах та представлення напрацювань.

Така зустріч дала кожному учаснику нагоду почутися спільнотою в Церкві, яка молиться, думає і діє з молоддю і для молоді.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://www.buchacheparchy.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next