АКТУАЛЬНО

Чергова допомога на суму 130 тисяч гривень відправлена в зону АТО від Івано-Франківської архиєпархії

Понеділок, 16 березня 2015, 21:07
15 березня Єпископ-помічник Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ Йосафат (Мощич) благословив відправлення двох автомобілів допомоги для військових в зону АТО: «Нехай всемилостивий Господь благословить вам дорогу і щасливе повернення, ви робите велике милосердне діло для тих, які захищають нашу батьківщину Україну…» - наголосив владика Йосафат.

Цього разу допомога сформована у спільній праці БФ «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ» та самою архиєпархією – фінансовим відділом. «Від Івано-Франківського Карітасу надано цілий автомобіль продуктів для польової кухні з розрахунком на 600-700 порцій, приблизно терміном на один місяць, яка годує військових та жителів м. Маріуполь, і духовну бібліотеку, яку надано від Архикатедрального і Митрополичого собору Воскресіння м. Івано-Франківська», – повідомляє о. Володимир Чорній, директор БФ «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ», який сам супроводжує доставлення цієї допомоги.

Продукти, 30 комплектів термобілизни, 11 пар взуття (берців), 11 комплектів форм на загальну суму 130 тисяч гривень передано для Івано-Франківського спецбатальйону МВС, повідомляє о. Віталій Максимів, помічник економа архиєпархії.

«Важливо те, що допомогу доставляємо на місце для тих, які насправді її потребують і передаємо безпосередньо в руки, даруючи військовим підтримку і надію», – наголосив о. Володимир Чорній у коментарі для прес-служби архиєпархії.

Ієрей Юрій Трухан, прес-секретар
Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next