АКТУАЛЬНО

Черговий випуск журналу «Капелан» присвячений військовим паломництвам

Вівторок, 13 вересня 2016, 12:10
Цими днями вийшов друком новий номер журналу «Капелан», що є виданням Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України. Тематика цього випуску - військові паломництва.

На сторінках журналу читайте цікаво статю «Таке місце я просто не міг пропустити!» про Назара Барилка, учасника АТО, героя благодійного проекту «Переможці», учасника Міжнародного військового паломництва до Люрда 2016 року. У ній він розповідає про те, чим особливе паломництво для учасника АТО, про особисте переживання чуда в Люрді, спілкування з військовими капеланами та враження від зустрічі з Папою Франциском у Ватикані.

Окрім цього, пропонується переглянути унікальні архівні фотографії участі українських військовослужбовців в аудієнціях з Папою Римським у 2000-2016 роках.

Ознайомитися з електронною версією усіх випусків видання, а також завантажити журнал «Капелан» можна за посиланням.

 

Прес-центр  Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next