АКТУАЛЬНО

Чернівецькі греко-католики подарували незрячим молитовники шрифтом Брайля

Вівторок, 16 жовтня 2018, 11:26
Напередодні дня незрячих, що має символічну назву - день білої тростини, відбулася зустріч у Чернівецькому УТОСі.

Вступне слово мав колишній голова УТОСу пан Олександр Фесенко. Він розповів історію походження та символіку цього дня, стан та актуальні проблеми товариства сліпих.

За стараннями голови Катехитичної комісії Чернівецької єпархії о. Назарія Мицка учасники урочистостей отримали молитовники, друковані шрифтом Брайля. Видання здійснене відповідно до постанови 72-ї сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся синкел соціального служіння, директор Карітасу Чернівецької єпархії о. Василь Гасинець. «Ваша присутність, ваша незрячість дає нам, зрячим, можливість сягати зором і бачити набагато дальше від власних потреб і бачити самого Творця», - сказав о. Василь.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next