АКТУАЛЬНО

Чернівецька єпархія спільно з телекомпанією «ТВА» впроваджують медіапроєкт «Інтерв'ю з духівником»

Вівторок, 12 травня 2020, 12:08
Під проводом правлячого архиєрея Йосафата Мощича духовенство Чернівецької єпархії активно залучається до різних медіапроєктів у співпраці із місцевими телеканалами.

В одному із них –  «Недільне благословення від єпископа» – щонеділі бере участь сам владика Йосафат Мощич. Програма створена у співпраці з місцевим телеканалом «ТВА/TVA». Проєкт присвячений поясненню недільного євангельського уривка та виходить на телеканалі щонеділі о 11:55 та о 20:00.

Переглянути відео «Недільного благословення від єпископа» можна на офіційному Ютуб-каналі Чернівецької єпархії.

Іншим проєктом цього ж телеканалу є «Інтерв’ю із духівником», на який куратори телепередачі запрошують священників та спілкуються на різні теми моральності та духовного життя. Зйомки проєкту розпочалися від 15 січня цього року. До прикладу, однією із актуальних тем стало «Сурогатне материнство», про яке із моральної точки зору вміло та фахово розповів о. Руслан Боровий, духівник молодіжної спільноти «Обнова» та адміністратор парафіяльної спільноти у м. Хотині (Чернівецька область).

Переглянути відео «Інтерв’ю з духівником» можна також на офіційному  Ютуб-каналі Чернівецької єпархії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next