АКТУАЛЬНО

Чернеча родина Воплоченого Слова поповнилася трьома сестрами-монахинями

Середа, 08 грудня 2021, 10:57
У день великого свята Входу в храм Пречистої Діви Марії, 4 грудня, Чернеча родина Воплоченого Слова збагатилася ще трьома сестрами-монахинями. Архиєрейську Літургію в нашій парафії Святих Кирила і Методія із чином облечин очолив владика Володимир Війтишин, архиєпископ і митрополит Івано-Франківський.

Перед облечинами в монаший одяг сестри зодяглися у весільний одяг, як символ духовного шлюбу із Христом. Далі сестри читали усно перед усіма свій намір служити Господеві у цьому монастирі та лягли хрестом до землі, як жест повної віддачі себе. Опісля відбувся обряд постригу та одягання в монашу одіж. Світські імена сестер були змінені: Марта називається Марія Всеблага, Олександра – Марія Христова, Марічка – Марія Любомира.

Рідні та друзі молодих сестер приїхали до Івано-Франківська, щоб привітати тих, хто став на шлях цілковитої посвяти себе Богові. Молимося за їх витривалість у покликанні та святість життя.

Пресслужба Згромадження

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next