АКТУАЛЬНО

Чернечі облечини у Згромадженні Воплоченого Слова

Вівторок, 29 жовтня 2019, 12:50
26 жовтня в парафії Святих Кирила і Методія, що в Івано-Франківську, відбулися облечини та чернечий постриг одного із новиків Згромадження Воплоченого Слова.

Брат Мар’ян Ганчак, прийнявши монаший постриг, отримав також нове чернече ім’я Тадей, на честь апостола Юди Тадея, якого називають братом Господнім, найближчий учнем Ісуса Христа.

Брат Тадей отримав монаший габіт, який є знаком особливої посвяти Богові, також пояс, як знак готовності душі до духовного подвигу, та хрест, який є знаком божественної любові, щоб таким чином якнайбільше уподібнитися до Христа, ставши другою Його людськістю. Він, неначе той апостол Петро, тільки почувши заклик Ісуса плисти на глибінь, – усміхнувся та з радістю вирушив у неймовірну подорож з Христом.

Окрім великої кількості гостей, на святі були також батьки брата Тадея, яким в особливий спосіб отець протоігумен Антоній Вацеба, ВС, висловив слова вдячності за те, що з любові до Бога з великою щедрістю віддають Йому свого сина.

Пресцентр Згромадження


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next