АКТУАЛЬНО

Четверта річниця відходу до вічності Блаженнішого Любомира: у Києві відбудеться вечір пам'яті

Понеділок, 31 травня 2021, 15:22
Чотири роки тому, 31 травня 2017 року, перестало битися серце Блаженнішого Любомира. За земного життя патріарх Любомир Гузар змінював життя людей і після відходу до вічності продовжує це робити. Сьогодні о 19:00 запрошуємо вас на вечір пам’яті, присвячений Блаженнішому Любомиру Гузару.

«Бути Людиною – жити з Богом» – під таким гаслом сьогодні о 19:00 у Патріаршому соборі Воскресіння Христового пройде захід пам’яті патріарха Любомира Гузара.

«Моя мрія у житті – бути людиною». Це кредо Блаженніший проніс крізь все своє життя. Любов до Бога і до ближнього – це основа, на якій він будував своє життя.

Під час цього вечора пам'яті ми пройдемося разом стежками життя архиєрея, почуємо спогади тих, хто його знав не з книжок чи відео, почуємо пісні, які він любив, і ті, що оспівують його.

Спробуємо подивитися на нього як на Людину з великої літери, щоб зрозуміти, у чому був секрет такої сили та людяності нашого Любомира.

У ПРОГРАМІ:

19:00 – Крипта Патріаршого собору: панахида, слово про патріарха Любомира

19:30 - Культурна програма семінаристів із Київської Трьохсвятительської духовної семінарії

Адреса: м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 5, Патріарший собор Воскресіння Христового УГКЦ у Києві

Пресслужба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next