АКТУАЛЬНО

«Чи можливі сучасні новини без фейків» – таку тему обговорять на медіа-форумі «Церква і журналістика»

Вівторок, 13 березня 2018, 12:00
14 березня 2018 року в Івано-Франківську відбудеться четвертий медіа-форум «Церква і Журналістика», який проводиться для налагодження співпраці Церкви та журналістів у поширенні християнських цінностей.

Тема цьогорічного форуму – «Слово. Правда. Фейк. Чи можливі сучасні новини без фейків?». Тож у рамках заходу журналісти світських і церковних мас-медіа, працівники різних церковних структур подискутують про важливість правдивого висвітлення подій, новин, а також їх аналізу в ЗМІ, важливості дотримання законів християнського життя та християнських цінностей у донесенні інформації до суспільства. 

Організатори медіа-форуму: БО «Благодійний фонд «Апостол», Івано-Франківська обласна спілка журналістів НСЖУ, кафедра журналістики ПНУ імені В. Стефаника, Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ.

Захід відбудеться в приміщенні готелю «Станіславів» (м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 7). Початок реєстрації о 10:30, форуму – об 11:00.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next