АКТУАЛЬНО

Члени Братства святих Бориса і Гліба провели чергову молитовну зустріч

Понеділок, 21 січня 2019, 19:22
16 січня в Парижі і одночасно у Львові відбулась чергова зустріч братства святих князів-страстотерпців Бориса і Гліба. Братство молитви, мужності та миру засноване у 2017 році з ініціативи єпископів УГКЦ Єпарха Паризького Бориса Ґудзяка і Єпарха Лондонського Гліба Лончини об’єднує чоловіків в Україні, Німеччині, Австрії, Франції та США.

Окрім щоденних індивідуальних молитовних практик, чоловіки зустрічаються також щомісяця, щоб разом помолитися, розважити над уривком зі Святого Письма, висловити молитовне намірення. Кожна зустріч закінчується Ісусовою молитвою.

У січневій молитві взяв участь владика Борис і звернувся з короткою наукою та заохоченням до великого свідчення одночасно групі в Парижі і братам у Львові, які були  на інтернет-зв’язку. «Особливою радістю був візит наших друзів французів з парохії Saint Germain des Pres, з якими щороку більшість членів братства ідуть у Прощу татів у Везле, а також братів Стефана Миронюка та Михайла Ясеницького з м. Бонна, Німеччина, які приїхали автомобілем на один вечір, щоб з’єднатися з нами спільно в молитві», – розповів отець Юрій Лещинський, який сам належить до Братства.

Після молитовної зустрічі брати завершили вечір спільною вечерею і колядою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.fr


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next