АКТУАЛЬНО

Члени молодіжної комісії Коломийської єпархії розпрацювали план діяльності на 2021 рік

Четвер, 19 листопада 2020, 10:16
16 листопада з ініціативи голови Молодіжної комісії Коломийської єпархії о. Андрія Квіка в молодіжно-катехитичному центрі, що в с. Дора, відбулася планова зустріч членів молодіжної комісії. Метою цієї зустрічі було розпрацювання плану діяльності комісії на 2021 рік.

На цю зустріч завітав також Коломийський єпарх Василь Івасюк, який очолив Божественну Літургію. Під час промови архиєрей наголосив: «Священники повинні бути залучені до процесу навчання молоді, бути доступними і спілкуватися з молодими людьми, ділитися свідченнями і слухати одне одного у спокійній атмосфері. Молодь нині дуже різна і не сприймає своєї хресної дороги, хоча та приходить без будь-чиєї згоди. Мода диктує молодим свій стиль одягу,  вони слухають різну музику, мають свої захоплення, а про терпіння ніхто не думає. Ось такі молоді люди приходять у Церкву, і душпастир повинен вийти до них з радістю та зуміти залишити їх у храмі назавжди. Ось це і є мистецтво – володіти словом Божим».

На зібранні кожен мав нагоду поділитися своїм досвідом праці з молоддю та вислухати науки ректолектанта о. Ігоря Посоленика. Також учасники зборів роздумували над виробленням плану діяльності комісії у 2021 році.

На завершення зустрічі владика Василій висловив слова вдячності голові Молодіжної комісії за добру ініціативу та уділив своє архиєрейське благословення на подальшу працю.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://kolugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next