АКТУАЛЬНО

Члени робочої групи із впровадження Стратегії розвитку зустрілися зі священиками Харківського екзархату УГКЦ

П'ятниця, 17 жовтня 2014, 10:41
9 – 10 жовтня члени робочої групи із впровадження Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року зустрілися із священиками Харківського екзархату УГКЦ. Зустріч проходила під головуванням Екзарха Харківського УГКЦ владики Василя (Тучапця).

Під час зустрічі о. Михайло Гарват розповів дванадцятьом присутнім священнослужителям про важливість Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року і представив ініціативи, які вже існують у цьому напрямку. Сестра Еммануїла Харишин ознайомила присутніх із напрацюваннями єпархіальних соборів «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом». А о. Петро Рак, керівник  Відділу комісій Патріаршої курії УГКЦ у Львові, розповів про діяльність Відділу комісій Патріаршої курії УГКЦ.

Додамо, що територія Харківського екзархату нині обіймає три області: Харківську, Сумську та Полтавську. На цій території  діє дванадцять греко-католицьких парафій.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next