АКТУАЛЬНО

Члени тернопільського осередку товариства «Обнова» побували на реколекціях у Зарваниці

Вівторок, 23 березня 2021, 12:03
Триденні великопісні реколекції для членів Товариства українських студентів-католиків «Обнова» відбулися у вихідні, 19-21 березня, у Марійському духовному центрі «Зарваниця».

Духовним досвідом із тернопільською молоддю ділився о. Юстиніан Городечний, ЧБМ, протоігумен ордену отців францисканців східного обряду в Україні. Участь у реколекціях взяли більше як двадцять дійсних членів та симпатиків товариства. 

Дуже цікаві та повчальні науки про постать святого Йосифа, як взірця мужчини, чоловіка і батька, як приклад для наслідування виголосив отець-доктор. Кожен учасник та учасниця змогли відкрити для себе нові, ще невідомі факти про людину, якій Господь довірив велику місію – опікуватися ще маленьким Ісусом.

У неділю обновляни взяли участь у Святій Архиєрейській Літургії, яку очолив єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор Мартинюк. По завершенні богослужіння відбулася зустріч владики Теодора зі студентами-католиками. Єпископ ділився з молодими людьми досвідом, відповідав на численні запитання, уділив архиєрейське благословення. Всі учасники реколекцій повернулися до своїх домівок  духовно збагаченими та наповненими незабутніми враженнями.

 Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next