АКТУАЛЬНО

Чудотворна Зарваницька ікона прибула до архикатедрального собору Тернополя

Понеділок, 12 лютого 2018, 12:51
10 лютого чудотворна Зарваницька ікона Матері Божої прибула до архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці Тернополя.

У зустрічі ікони, яку нещодавно коронував Святіший Отець Франциск, Папа Римський, узяли участь Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь (Семенюк), Єпископ-помічник Теодор (Мартинюк), священнослужителі міста Тернополя та велике число вірних.

Настоятель архикатедри отець Орест Павліський, вітаючи Митрополита Василя, подякував архиєрею за можливість та нагоду молитися перед чудотворною Зарваницькою іконою протягом цілого тижня: «Зазвичай ми ходимо до дому Пресвятої Богородиці, до Зарваниці! А сьогодні Матінка Божа, прославлена у своїй іконі, прийшла до нас, - і це є для нас великим подарунком!» - сказав настоятель собору.

А Митрополит Василь, очоливши Молебень до Пресвятої Богородиці, заохотив усіх в особливий спосіб молитися за мир та спокій в Україні.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next