АКТУАЛЬНО

«Чужих дітей не буває» – івано-франківські мальтійці розпочинають акцію «Святий Миколай іде до сиріт»

П'ятниця, 06 листопада 2020, 14:55
Гаслом «Чужих дітей не буває» Мальтійська служба допомоги Івано-Франківська розпочинає акцію «Святий Миколай іде до сиріт».

«Цього року, у складний «карантинний» час поширення пандемії Covid-19, діти, які й так завжди почувалися покинутими, стали ще більш ізольованими. Тому сьогодні вони особливо потребують нашої уваги та підтримки. Акція відбуватиметься традиційно, лише з певними коригуваннями відповідно до санітарних і карантинних норм, про які повідомлятимемо на нашому сайті та фейсбук-сторінці», – кажуть організатори.

Метою акції є підготування подарунків дітям і сиротам, які проживають в інтернатах і дитячих будинках Івано-Франківська та області до дня Святого Миколая, а також забезпечення їх речами першої необхідності.

Усе починається з моменту, коли діти в інтернатах пишуть листи до святого Миколая, які згодом надходять до офісу Мальтійської служби допомоги. Дитячі листи мальтійці передають  добродіям і детально інформують про те, як найкраще здійснити дитячу мрію.

Пропозиції для людей, які готові допомогти потребуючим, є різні. Наприклад, долучитися до підготовки «Валізи в майбутнє» для сорока трьох минулорічних випускників інтернатів. Можна придбати для дітей одяг, взуття, книжки, шкільне приладдя, засоби гігієни, розвивальні ігри, спортивний інвентар, приєднатися до групи «Святий Миколай іде до сиріт» у фейсбуку і запросити своїх друзів, поширити інформацію про акцію, надати транспортну підтримку, скласти грошову пожертву, молитися за дітей та не бути байдужими до їхніх проблем.

«Ми з вами не вперше проводимо акцію в надскладних умовах. Віримо, що #ЧудоТворитьсяЛюдьми, тому закликаємо берегти себе та долучатись до здійснення мрій», – кажуть у Мальтійській службі допомоги.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://www.malteser.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next