АКТУАЛЬНО

Діти БФ «Карітас-Київ» побували в Київському академічному театрі ляльок

Понеділок, 25 січня 2016, 13:47
«Діти БФ «Карітас-Київ» дві неділі поспіль відвідували Київський академічний театр ляльок. Перша група, яка складалася із 20 дітей разом із батьками, мала можливість переглянути виставу «Марійка і ведмідь», а друга із 25 дітей – «Кіт у чоботях». Захід відбувся завдяки Київській місцевій організації «Матері і сестри – молоді України», за що їм дуже дякуємо», - повідомляє Ірина Дрозд, соціальний працівник БФ «Карітас-Київ».

Діти радо переглянули веселі та повчальні постановки відомих народних казок «Марійка та ведмідь» і «Кіт у чоботях». Актори створили теплу та дружню обстановку, спілкуючись із дітьми. За допомогою кумедних ляльок дітям представили жваву та захопливу історію про красу людських стосунків, сповнену гумору та народної мудрості.

«Ми щиро дякуємо Київській місцевій організації «Матері і сестри – молоді України», а особливо голові організації Зої Мироновій, завдяки яким наші діти мали можливість побувати в театрі, відвідати цікаву виставу і разом з батьками весело провести час в компанії друзів та аніматорів», - наголошує Поліна Батрак, соціальний працівник БФ «Карітас-Київ».

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next