АКТУАЛЬНО

Діти Карітасу-Київ повернулися із табору у Швеції

Середа, 09 серпня 2017, 12:55
«Діти Карітасу-Київ із сімей учасників АТО та із сімей загиблих повернулися із табору у Швеції, де перебували впродовж двох тижнів і провели незабутній відпочинок. Табір відбувся завдяки запрошенню митця та громадської активістки Наталії Андерсон, яка вже 29 років поспіль запрошує на оздоровлення до свого родового маєтку дітей різних соціальних категорій з України, Білорусі, Польщі. У поїздці взяло участь 24 особи», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор Карітасу-Київ.

Діти в таборі мали насичену програму: активні ігри на свіжому повітрі, квести, творчі майстер-класи, походи в ліс та на озера, екскурсії в лунапарк, відпочинок в аквапарку, а  також казкові морські подорожі Стокгольмським каналом та круїз до берегів Фінляндії.  За час перебування на відпочинку діти змогли розкрити в собі нові уміння, проявити свої творчі здібності, насолодитися фантастичною природою Скандинавії. Кожен повернувся додому з незабутніми враженнями та десятком нових друзів.

«Карітас-Київ проводить табори для дітей ВПО, учасників АТО та дітей із кризових сімей. Цього року вже понад 180 дітей взяли участь у таборах тривалістю 2-3 тижні. Частина із них побувала у Карпатах, частина у денних таборах Карітасу, дехто у Полтавській області, а частина навіть у Швеції. Але і це ще не закінчення літньої праці, бо в планах табір у Карпатах для понад 50 дітей та на канівському водосховищі понад 30 дітей. Окрім цього, буде сімейний табір», - підсумовує Анатолій, соціальний працівник Карітасу-Київ.

Прес-служба Карітасу-Київ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next