АКТУАЛЬНО

Діти садка Святого Миколая у Львові молилися перед мандрівною іконою з мощами блаженної Йосафати

Понеділок, 05 грудня 2016, 19:09
5 грудня 2016 року сестри служебниці Єроніма Вовчак, Тетяна Головчак та Єлисавета Проць із мандрівною іконою блаженної Йосафати відвідали дитячий садок Святого Миколая у Львові.

Дошкільнята зустріли ікону піснею «Ласками багата» та молилися Молебень до блаженної Йосафати. Отець Ігор Пецюх зачитував молитовні прохання дітей про здоров’я для своїх рідних, за мир в Україні, за воїнів, а всі співали «Преподобна мати Йосафато, моли Бога за нас!».

Після молитви діти переглянули презентацію про блаженну Йосафату, а сестра Єроніма розповіла деякі цікаві події з життя першої служебниці. Діти дізналися, що Йосафата народилася і зростала у Львові, стала першою сестрою Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії, яке мало служити Богові і людям там, де найбільша потреба.

Діти зі старшої групи «Намистинки» представили учасникам свята виступ про блаженну Йосафату, а на завершення всі отримали цукерки та іконки від Йосафати.

8 грудня 2016 мандрівна ікона  з мощами блаженної Йосафати вирушить зі Львова в Надвірну.

Прес-служба Згромадження сестер служебниць

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next