АКТУАЛЬНО

Діти у формі гри та анімації знайомляться з історією та збірками Національного музею імені Андрея Шептицького у Львові

Четвер, 03 грудня 2020, 14:00
Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького з нагоди 155-річчя від дня народження свого засновника запустив новий освітній дитячий проєкт «Митрополит Андрей та його музей».

Діти у формі гри та анімації знайомляться з історією та збірками Національного музею імені Андрея Шептицького у Львові.

Команда музейників розпрацювала інтерактивний путівник-квест для дітей, який у формі захопливої гри та анімації знайомить з історією музею та його збірками.

У путівнику оживають постаті митрополита Андрея та першого директора музею Іларіона Свєнціцького. Вони розповідають маленьким відвідувачам про початки формування музею, знайомлять з його скарбами й ставлять запитання.

Автори путівника пропонують зосередити увагу глядачів на трьох локаціях: головній будівлі (просп. Свободи, 20), Історичному комплексі (вул. М. Драгоманова, 42) та Художньо-меморіальному музеєві Олекси Новаківського (вул. Листопадового Чину, 11).

Розповідь присвячена вибраним творам українського мистецтва ХІV –– початку ХХ століть, що належать до знакових пам’яток української духовно-культурної скарбниці.

Путівник доступний на інтерактивних панелях, встановлених в експозиціях у кожній зі згаданих локацій.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://risu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next