АКТУАЛЬНО

Діти воїнів взяли участь у духовному таборі «Діти миротворців»

Понеділок, 21 травня 2018, 15:10
З 18 по 20 травня у стінах малої семінарії у смт Рудно Львівської архиєпархії з ініціативи Центру душпастирювання військовослужбовців відбувся триденний дитячий табір «Діти миротворців».

У таборі взяло участь 60 дітей військовослужбовців, учасників АТО, із дитячих будинків сімейного типу та переселенців. Катехитично-пасторальне служіння у таборі проводили брати-семінаристи.

Програма була цікавою і насиченою. Кожного дня діти брали участь у богослужіннях, духовних бесідах, приступали до Таїнства Покаяння. Крім духовного супроводу, дітям надавалися психологічний супровід та консультації.

Семінаристи разом з аніматорами проводили з дітьми майстер-класи, танцювали запальні банси, грали ігри та просто спілкувалися.  В останній день таборування до малечі приєдналися та їхні батьки. У неділю вони разом помолилися Божественну Літургію в семінарійній каплиці, а після молитви отримали від дітей подарунки, які ті підготували разом із волонтерами.

Центр душпастирювання військовослужбовців табір такого формату провів уперше. Організатори сподіваються, що ця ініціатива перетвориться в добру традицію.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next