АКТУАЛЬНО

Діти з Коломиї зимові канікули розпочали у християнському таборі

Середа, 02 січня 2019, 11:58
Незабутнім початком зимових канікул для дітей парафії Святого Миколая Чудотворця міста Коломиї став християнський табір «Оазис», який проходив 29-30 грудня.

Основним завданням християнського табору було сповіщення дітям Доброї Новини про Бога та велику Божу любов до, людей.

Протягом двох днів близько тридцяти дітей віком від восьми до шістнадцяти років мали пізнавальний та активний відпочинок. Вони слухали цікаві і наглядні катехизації та науки, брали участь у діленнях, конференціях, майстер-класах, співах та бансах. Під час проведення табору всі аніматори старалися допомогти дітям відкрити свої серця для Божої любові та спрямувати їх на стежку духовного зростання. Кожен учасник «Оазису» мав можливість зачерпнути для себе багато нового та збагатитися духовно. Під час проведення табору діти могли приступити до Святої Таїни Покаяння та брати активну участь у Божественній Літургії через прийняття Пресвятої Євхаристії.

Кульмінацією християнського табору став вечір талантів. Діти разом з аніматорами показали батькам сценки на біблійну тематику, співали вивчені пісні, танцювали банси та ділилися свідченнями Божої любові. Завершився табір щирою подякою аніматорам, учасникам та всім, хто долучився до його проведення.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next