АКТУАЛЬНО

Діти з Луганщини гостювали у львівській НВК «Школа-гімназія Шептицьких»

Середа, 22 січня 2020, 12:40
У час святкування Богоявлення до львівської школи-гімназії Шептицьких надійшов лист від учнів 9 класу та вчителя школи с. Муратів Новоайдарського району Луганської області.

На початку січня протягом чотирьох днів вони гостювали у львів’ян – мали багато екскурсій та цікавих зустрічей. Господарі намагалися створити для них якнайкращий відпочинок і це не залишилося поза увагою. Ось що написали діти у подячному листі.

«Христос народився! Дорогий отче Олеже і вся дружня гімназійна спільното! Дякуємо вам за чотири казкові, насичені, цікаві, неймовірно чудові дні, які ми провели у Львові та Винниках. Нам дуже сподобалося все: і екскурсія Львовом, і підйом на Ратушу, і каток, і кіно, і Ораторія, і пригода в квест-кімнаті.

А особливим видався четвертий день – поїздка в гори на гірськолижний курорт «Захар Беркут». Ми вперше відвідали зимовий святковий Львів, і ця наша подорож залишиться в наших серцях назавжди. Раді були зустрітися з аніматорами Ляною, Тарасом, Олегом, згадали наш літній табір в с. Муратове – це був хвилюючий момент… Також дякуємо за нові знайомства – о. Андрій, Ромчик, Джонні, о. Тарас в Ораторії. Тепло ваших сердець і найприємніші враження ми повеземо на Схід України, на Луганщину. Хай Бог дарує всім вам мир і радість, любов і добро, хай Господь завжди оберігає і захищає від зла, біди та війни. Дякуємо вам за увагу, допомогу, опіку, вашу жертовність. Сподіваємося ще на зустріч, запрошуємо до нас в гості влітку!

З повагою і любов’ю учні 9 класу, класний керівник п. Світлана Сабєльнікова (НВК Муратівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ)».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next