АКТУАЛЬНО

«Діва Марія – учителька віри», – владика Тарас під час відпусту до чудотворної ікони Ліської Богородиці

Понеділок, 24 липня 2017, 18:25
23 липня 2017 року владика Тарас (Сеньків), Єпарх Стрийський, очолив Архиєрейську Літургію з нагоди відпусту до чудотворної ікони Ліської Богородиці.

У часі проповіді єпископ розважав над поняттям віри в житті людини, ставлячи за приклад постать Пречистої Діви Марії та людей, завдяки яким ця чудотворна ікона збереглася та опинилася в катедральному храмі у Стрию 71 рік тому під час сумнозвісної операції «Вісла». «Діва Марія – учителька віри, шлях якої був кроком у незвідане, сповненим довіри в Божу вірність. Вона здійснила паломництво віри, слідуючи за своїм Сином, і дала нам єдину заповідь: "Робіть те, що Він скаже вам"», – мовив владика Тарас.

Також єпископ уділив дияконські свячення випускникові Львівської духовної семінарії Святого Духа Олегові Ружиловичу.

Цього дня у Літургії взяли участь і представники римо-католицького духовенства з Ліська, яким Єпарх Стрийський передав освячену копію чудотворної ікони Ліської Богородиці.

Прес-служба Стрийської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next