АКТУАЛЬНО

Дах для безпритульних змайструють за кошти від скрипкового концерту

Четвер, 01 лютого 2018, 16:46
У місті Дрогобич Самбірсько-Дрогобицької єпархії відбувся благодійний концерт скрипалів європейського рівня – братів Дарміців і талановитої Ольги Цуцман, котрі зіграли безкоштовно, щоб спільно зібрати кошти на дах нового будинку для бездомних.

«Наша Хата» – будинок для безпритульних неподалік від Дрогобича – переповнений, і щодня до нас звертаються по допомогу нові безхатьки, тому є потреба в ще одному помешканні поблизу, – каже голова спільноти Василь Голод. – Новий будинок має стати справжнім домом, де колишні безпритульні будуть жити спільнотою: разом готувати, займатись сільськогосподарською діяльністю, таким чином заробляючи собі на проживання».

Благодійний захід урочисто розпочав Єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії Григорій (Комар): «Дуже хочу вам усім подякувати, бо ваша присутність це є вираження  милосердної любові. Немає великого значення, кому ця любов є адресована, зараз ми говоримо, що цим концертом ми  допомагаємо людям потребуючим, які не мають, де проживати. Тих людей, які потребують нашої любові є набагато більше, зрештою, ми всі її потребуємо».

Брати виконували різноманітну музику: класичну, саундтреки до фільмів, кавери та багато іншого.

Вечір був натхненний та мелодійний. На кінець директор БФ «Карітас» о. Ігор Козанкевич підсумував: «Я б не хотів, щоб у нашому місті були безхатченки, але тільки разом, маленькими кроками, ще й з однодумцями, які зібралися в цьому залі, ми можемо зробити добру справу для потребуючих. Дякую кожному з вас».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sde.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next