АКТУАЛЬНО

Дарувати, але не замінювати себе подарунком – про це у грудневому номері часопису «Кана»

П'ятниця, 07 грудня 2012, 13:01
Вийшло третє число християнського часопису для родин «Кана». Його провідна тема – «Що подарувати найближчим». «Кана» розповідає про те, як не використовувати подарунків, щоб «відкупитися» від своїх сімейних обов`язків, як не замінювати дитині себе якимсь дарунком, як не скупитися на добрий презент і як не розбещувати невиправдано дорогим, а головне – як дарувати найближчим самого себе.
Вийшло третє число християнського часопису для родин «Кана». Його провідна тема – «Що подарувати найближчим». «Кана» розповідає про те, як не використовувати подарунків, щоб «відкупитися» від своїх сімейних обов`язків, як не замінювати дитині себе якимсь дарунком, як не скупитися на добрий презент і як не розбещувати невиправдано дорогим, а головне – як дарувати найближчим самого себе. У цьому числі «Кани» є знайомство з цікавою родиною Мандзяків, які в радянські часи на саморобному велосипеді об’їхали пів-Європи. Вони – люди з мрією, люди, які радіють життю. До уваги читачів також  інтерв’ю з Владикою Борисом (Ґудзяком), Апостольським екзархом УГКЦ у Франції, Швейцарії та країнах Бенілюксу, ректором Українського католицького університету. Він розповідає про те, як відчув покликання до священства, про улюблену музику, баскетбол, кохання та інше. Окрім того, в грудневій «Кані» є живі свідчення про дію Бога в житті різних людей і чому людину називають «вінцем» Божого творіння, а також про те, як у Львові єзуїти допомагають біженцям з Близького Сходу, та багато іншого.  

Повідомила Світлана Бабинська

Довідка «Кана» є новим проектом видавництва «Свічадо». Це християнський часопис для родин, який стартував у жовтні нинішнього року. Видання має на меті допомогти сім’ям втілювати християнські цінності в щоденне життя. На сторінках часопису читачі знайдуть статті на актуальні теми, які турбують більшість із вірян. А також інтерв’ю з цікавими людьми, роздуми над Словом Божим, репортажі, опитування, матеріали про стосунки у подружжі, поради щодо виховання дітей. На запитання читачів відповідають священики, психологи та лікарі.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next