АКТУАЛЬНО

Дашавська молодь підкорила Говерлу

П'ятниця, 13 липня 2018, 14:28
9 липня спільнота активної молоді смт Дашава Стрийської єпархії підкорила вершину гори Говерли. Це сходження – частина ювілейних святкувань, які цього року проходять у Дашаві: 570 років від заснування селища та 125 років храму Різдва Пресвятої Богородиці.

«Зважаючи на погодні умови, шлях до здійснення омріяної мети був нелегким, однак це тільки додало наснаги та впевненості. Коли спільнота нарешті дійшла до довгоочікуваної вершини, то радості не було меж, а вітер із дощем та всі труднощі зробили смак перемоги ще солодшим.

Кожен елемент подорожі був добрим приводом скріпити єдність між друзями, зблизитися з природою, а в підсумку з великою радістю дякувати Творцеві за Його любов й опіку. Тепер спільнота дашавської молоді стала ще ціліснішою, згуртованішою, бо це випробування – один із тих наріжних каменів, які допомагають формувати світогляд і вибирати коло спілкування», – поділилася враженнями від подорожі учасниця сходження Софія Сікора.

Таку поїздку організували спільними стараннями парафіяльні душпастирі та селищний голова.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next