АКТУАЛЬНО

Делегати Американської Єпископської Конференції прибули в Україну

Неділя, 21 червня 2015, 17:14
20 червня в Україну прибули делегати Американської Єпископської Конференції (АЄК): владика Джозеф Куртз, президент АЄК, Архиєпископ Луїсвіллю, владика Блейз Супіч, Архиєпископ Чикаго, голова підкомітету допомоги Східної Європи АЄК, монсеньйор Браян Брансфілд, заступник генерального секретаря АЄК, д-р Деклан Мерфі, директор офісу допомоги Східної Європи АЄК, та д-р Стівен Колеккі, представник міжнародного офісу AЄK «Справедливість і мир».

Достойні гості є також представниками Бюро допомоги Церкві в Центральній та Східній Європі.

В аеропорту «Бориспіль» поважних гостей зустрів владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київський, який розповів єпископам про теперішню ситуацію в Україні та побажав приємного перебування в нашім краю.

Зазначимо, візит єпископів в Україну – вияв солідарності українському народові в цей нелегкий час. Єпископи США підтримують УГКЦ та діляться порадами щодо того, що має робити Україна сьогодні.

Прес-служба Київської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next