АКТУАЛЬНО

Делегація з єпархії Роттенбург-Штуттгарт відвідала Патріарший дім та ознайомилася з діяльністю Патріаршої курії УГКЦ

Середа, 15 травня 2019, 21:06
14 травня Патріарший дім у Львові відвідала делегація з єпархії Роттенбург-Штуттгарт (Німеччина) на чолі з правлячим єпископом Герхардом Фюрстом.

Архиєрей, перебуваючи в Україні вперше з офіційним візитом, забажав також відвідати і Патріарший дім у Львові та ознайомитися з роботою Патріаршої курії УГКЦ, зокрема дізнатися про діяльність тих комісій, які реалізовують проекти, підтримані вищезгаданою єпархією.

Партнерів із Німеччини зустріли і зробили коротке представлення о. Петро Іськів, директор Патріаршого дому, Ірина Гавришкевич, керівник проектів і програм, та о. Володимир Містерман, заступник адміністратора Патріаршої курії.

«Гості були приємно здивовані побаченим, зокрема тим, що побачили як вирує життя в самому серці УГКЦ, звідки виходять різні ініціативи, де зароджуються цікаві проекти і творяться добрі новини всієї Церкви. Особливою приємністю для делегації було побачити, як проходить тренінг «Командобудування та проектний менеджмент», спільно організований Патріаршою курією із німецькою благодійною організацією "Реновабіс"», - наголосив о. Володимир Містерман.

Департамент інформації УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next