АКТУАЛЬНО

Делегація ПМВ відвідала українські громади у Таллінні та Ризі

Понеділок, 06 липня 2015, 11:54
Голова ПМВ владика Йосиф (Мілян) і секретар ПМВ о. Андрій Гах відвідали з робочим візитом українську громаду в Таллінні.

Після Літургії відбулася зустріч делегації ПМВ з місцевим єпископом Філіпом Йорданом, Апостольським адміністратором у Таллінні. Під час зустрічі обговорювалося питання покращення духовної опіки вірних УГКЦ в Таллінні. Владика Філіп також поцікавився ситуацією в Україні і запевнив, що його паства молиться за мир в Україні.

Також відбулися зустрічі з настоятелем парафії церкви Матері Божої Троєручниці - Заступниці всіх невинно скривджених, о. Володимиром Палієнком, головою української спільноти Анатолієм Лютюком та вірянами.

Того ж дня делегація відвідала і українську громаду в Ризі, де владика Йосиф відслужив Святу Літургію і звернувся зі словом до місцевої громади. На Богослужінні також був посол України в Латвійській республіці Євген Перебийніс.

Після Богослужіння відбулася зустріч з громадою, на якій обговорили ситуацію в Україні, та заходи ризької церковної спільноти українців, яку очолює о. Роман Сапужак.

pmv.ugcc.org.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next