АКТУАЛЬНО

Делегація Школи-гімназії Шептицьких представила Україну на міжнародній конференції президентів та делегатів Ex-allievi

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 14:33
Директор львівської Школи-гімназії Шептицьких отець Олег Ладнюк та випускниця Вергун Романія-Ніна минулого тижня взяли участь у щорічній конференції президентів і делегатів міжнародного руху «Eх-Allievi di Don Bosco» («Вихованці св. Івана Боско»).

На зустрічі обговорювали різні варіанти співпраці з іншими країнами (Мальта, Австрія), планували зустріч Eurobosco2020, яка відбудеться наступного року в Турині, розповідали одне одному про стратегічні плани на наступний рік і шукали шляхи їх втілення.

Для того щоб зробити все, що планували, і зробити це якісно – разом міркували над гаслом «Добрі християни – чесні громадяни» та його змістом, мандрували до Фатіми та розважалися на інтернаціональному вечері із смаколиками з різних країн та португальськими народними танцями.

Ставили перед собою важливі запитання – як дати поштовх руху Ex-allievi в Україні? Як зробити проєкти в Європі доступними для українських випускників? Слухали та переймали досвід інших країн, де ця організація успішно працює, реалізовуючи проєкти вже десятки років, і налічує сотні чи навіть тисячі учасників.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next