АКТУАЛЬНО

Делегація з України – учасники Другої європейської конференції щодо запобігання насильства

Вівторок, 24 вересня 2019, 10:05
З 19 до 22 вересня у Хорватському католицькому університеті у м. Загреб проходить Друга європейська конференція на тему "Формація і превенція (запобігання) - влада і служіння".

Організаторами зустрічі є Конгрегація у справах духовенства, Хорватський католицький університет, Єпископська Конференція Європи, Папський григоріанський університет та інші.

Україну на цій масштабній та важливій події представляє делегація, до складу якої  входить близько двадцяти осіб: представники духовенства, монашества та мирян Української Греко-Католицької та Римо-Католицької Церков. З благословення архиєпископа і митрополита Василя Семенюка Тернопільсько-Зборвську архиєпархію представляють ректор Марійського духовного центру «Зарваниця», віцеректор Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого о. м. Володимир Фірман та сотрудник архикатедрального собору Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці м. Тернопіль, член молодіжної комісії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Роман Демуш.

Ця друга конференція про формацію і превенцію спрямована продовжувати ініціативи Папської комісії захисту неповнолітніх та є проявом великих зусиль Католицької  Церкви у викоріненні  випадків зловживання неповнолітніми особами.

Пресслужба Марійського духовного центру


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next