АКТУАЛЬНО

Демобілізовані учасники АТО з Жовківщини матимуть прощу до Крехівського монастиря

П'ятниця, 21 серпня 2015, 10:43
29 серпня 2015 року відбудеться проща демобілізованих воїнів, учасників АТО з Жовківського району, до відпустового місця Крехівського монастиря.

Паломники матимуть нагоду приступити до Сповіді та прийняти Святе Причастя під час Архиєрейської Літургії. Відтак буде спільне частування. Після обіду заплановано реколекційно-повчальне слово від духівника-капелана. Далі капелани та воїни ділитимуться духовним досвідом поведінки в час війни. Опісля буде представлена духовно-мистецька програма. На завершення відбудеться Панахида за полеглими воїнами та героями Небесної сотні. Будуть запалені лампади пам’яті.

З цієї нагоди в усіх храмах Дублянського, Жовківського і Рава-Руського деканатів УГКЦ буде прочитано Звернення для підтримки воїнів, які повернулися додому, а кожному військовослужбовцю вручають персональне запрошення для участі в паломництві.

Захід здійснюватиметься з благословення владики Михайла Колтуна, головного капелана УГКЦ та єпископа Сокальсько-Жовківського, в подяку Богові за повернення живими та за мир в Україні.

Світлина - єпископ-капелан з воїнами АТО на передовій в Луганській області.

Прес-служба Сокальсько-Жовківської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next