АКТУАЛЬНО

День Бога-Творця в Івано-Франківській семінарії

Вівторок, 16 вересня 2014, 14:34
14 вересня, першого дня літургійного року, Українська Греко-Католицька Церква разом із світовою спільнотою відзначала День Бога-Творця, як свято прослави й подяки нашому Небесному Отцеві за отримані дари, якими щоденно користуємося.

Івано-Франківська духовна семінарія також долучилася до святкування цього свята. Семінаристи разом із наставниками взяли участь у подячному Молебні до Бога-Творця, який очолив о. Михайло Дзуль – референт Бюро УГКЦ з питань екології Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ. Після молитви о. Михайло зачитав звернення Бюро до Дня Бога-Творця 2014 р., і закликав присутніх бережно ставитися до природних ресурсів та бути добрими господарями на землі, котру нам ввірив Господь.

Крізь призму подій останнього року в нашій державі основний акцент був поставлений на тому, що саме нестримне бажання деяких «володарів» привласнити собі Божі дари, які Господь розподілив між різними народами, є приводом до кровопролиття та братовбивчої війни. Однак часто і ми самі є причиною руйнування світу. Тільки через навернення і покаяння перед Творцем, визнання Його першопричиною всього сущого можна зупинити такі катастрофічні процеси.

На завершення зустрічі всі присутні мали змогу ознайомитися з еконовинками, які дозволяють заощаджувати такі енергоресурси, як світло, воду, газ, і ця ощадливість є не тільки економічно вигідною, а й виявом любові до Бога і неабиякого патріотизму, бо в такий спосіб ми долучаємося до здобуття енергетичної незалежності нашої держави.

Інформаційний центр ІФДС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next